Η τραγική περίπτωση Κωσταλέξι διαψεύδει τον Τσόμσκυ για την γλωσσική κατάκτηση!

Η τραγική περίπτωση Κωσταλέξι, που σοκάρισε το πανελλήνιο, αποτελεί ίσως το μοναδικό επιστημονικό ντοκουμέντο, παγκοσμίως, που αμφισβητεί, βάσιμα, την γενετική θεωρία για τη γλώσσα, του Τσόμσκυ, που, σε γενικές γραμμές, παραδέχεται πως το παιδί του ανθρώπου διαθέτει εκ γενετής την αντιληπτική ικανότητα της δομής της γλώσσας. Η περίπτωση Κωσταλέξι αποδεικνύει (αν και κατά τον πιο τραγικό τρόπο) πως την ικανότητα αυτή ο άνθρωπος την αναπτύσσει μέσω της αλληλεπίδρασής του με το κοινωνικοπολιτιστικό του περιβάλλον. Απόδειξη πως όταν το άτομο απομονωθεί από το περιβάλλον του, η υποτιθέμενη “έμφυτη” σε αυτό ικανότητα λόγου διαγράφεται, ακόμα και αν την διέθετε πριν (όπως η τραγική Ελένη) όταν ζούσε μέσα στην ανθρώπινη κοινωνία!

Παραπέμπουμε στη σχετική ειδησεογραφία:
«Την Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 1978 η 47χρονη Ελένη Καρυώτη αντίκρισε τον ήλιο μετά από 29 ολόκληρα χρόνια εγκλεισμού της από την οικογένειά της (σ.σ. επειδή ερωτεύτηκε αντάρτη) σ’ ένα μικρό δωμάτιο, λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω απ’ την Λαμία. Όταν άνοιξε η πόρτα, βρέθηκαν όλοι αντιμέτωποι με ένα τρομαγμένο «ανθρωποειδές» που δεν θύμιζε σε τίποτε το ανθρώπινο ον που υπήρξε κάποτε! Έβγαζε άναρθρες κραυγές, καθώς τόσα χρόνια δεν είχε κάποιον να μιλήσει κι έχασε το “χάρισμα” του λόγου! Οι γιατροί αποφάσισαν την μεταφορά της σε ψυχιατρικό ίδρυμα, λόγω και των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που παρουσίαζε!» Έκτοτε αγνοείται η τύχη της!

Η λεηλασία μιας ζωής που την ανασύρουμε στο φως, εν είδει «κάθαρσης» για μας, ή πικρότατης «δικαίωσης» για την ίδια, προκειμένου να αποκαλύψει μια επιστημονική αλήθεια, γέρνοντας καθοριστικά προς την υλιστική ερμηνεία του κόσμου! Τουλάχιστον συνέβαλε σ' αυτό: στην εξέλιξη της ανθρώπινης γνώσης!

Κάθε χρόνο στις 6-7 Νοεμβρίου, με πρόσχημα την "επέτειο" της ανακάλυψης της υπόθεσης από τους "δημοσιογράφους", το NEWSBOMB και ο κύριος Χαρδαβέλλας, αναπαράγουν την είδηση και την προωθούν με υπόγεια και βρώμικα κανάλια σε κάθε λογής "δημοσιογραφικά" blogs, με μοναδικό και απώτερο στόχο, την δημιουργία ενός δήθεν κοινωνικού στίγματος, το οποίο χρησιμοποίησαν και συνεχίζουν να χρησιμοποιοιούν, ως πρόσχημα, για αβυσαλέα οικονομική εκμετάλευση.

Η υπόθεση Κωσταλέξι και η Ελένη Καρυώτη πουλάνε! Προς απόδειξη των παραπάνω δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον ισότοπο του NEWSBOMB, καθώς και των περισσοτέρων "δημοσιογραφικών" blogs και στην μηχανή αναζήτησης που διαθέτουν πληκτολογήσετε την λέξη "Κωσταλέξι". Εκεί λοιπόν οι μάσκες θα πέσουν, γιατί στα αποτελέσματα θα δείτε εκατοντάδες θέματα και κανένα από αυτά δεν έχει σχέση με την υπόθεση, εκτός αν υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι για την υπογραφή του μνημονίου ευθύνεται το Κωσταλέξι.

Χρησιμοποιούν λοιπόν το Κωσταλέξι και ασελγούν στην μνήμη αυτού του άτυχου κοριτσιού, των αδελφών της, αλλά και της κοινωνίας ενός ολόκληρου χωριού, με συνειδητό μένος, ψεύδος και παραπληροφόρηση, ανείπωτη κοινωνική αναλγησία, με βιασμό και ασέλγεια επί της αληθείας, με βάναυση και αχαλίνωτη παραβίαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας, για το ΧΡΗΜΑ!

Η αλήθεια είναι μία! Δεν είναι πολλές και δεν είναι η μία ή άλλη άποψη. Οι απόψεις για να είναι αληθινές πρέπει να βασίζονται και να αποδεικνύονται με γεγονότα και μαρτυρίες. Όχι σε φήμες. Οι τελευταίες δεν αποδεικνύονται. Δεν είναι τίποτε άλλο, παρά φτηνά κουτσομπολιά.

Η αλήθεια προϋποθέτει πνευματική ωριμότητα. Σε υποχρεώνει να σκεφτείς, να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα και να αναζητήσεις τις δικές σου ευθύνες γι’ αυτήν. Και ποιος έχει σήμερα διάθεση να βάλει το μυαλό του να δουλέψει, ν’ ασχοληθεί με πράγματα, που διαταράσσουν την μακαριότητά του; Και πλέον γιατί να σκεφτόμαστε όταν έχουμε τους "δημοσιογράφους" και κάθε λογής "ειδικούς" να το κάνουν για εμάς;

Όσοι από εσάς πραγματικά ενδιαφέρονται για την αλήθεια, ας κάνουν τον κόπο να διαβάσουν τα γεγονότα στον σύνδεσμο http://kostalexi.net/eleni.html

Δείτε επίσης και το βίντεο της εξαιρετικής ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ εκπομπής του έγκριτου δημοσιογράφου Χρήστου Βασιλόπουλου, «Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ», με κεντρικό προσκεκλημένο και αυτόπτη μάρτυρα, τον επίσης έγκριτο δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομέα, ο οποίος, το 1978, είχε ασχοληθεί με την υπόθεση, ως ο αρμόδιος ρεπόρτερ της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ". Παρουσιάσθηκαν μαρτυρίες από καταξιωμένους γιατρούς που την εξέτασαν, καθώς και από συγγενείς, συμμαθητές της Ελένης και κατοίκους του χωριού.

Πριν λοιπόν αποφασίσετε για το τι είναι αλήθεια και τι ψέματα, ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ!

Χρόνια Πολλά σε όλους σας.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.