Μήνυμα σφάλματος

User warning: The following module is missing from the file system: jquery_update. For information about how to fix this, see the documentation page. in _drupal_trigger_error_with_delayed_logging() (line 1143 of /home/drupal7/includes/bootstrap.inc).

Αρχείο τευχών και άρθρων

Το αρχείο τευχών της "Ουτοπίας" εμπλουτίζεται με τα περιεχόμενα και τα άρθρα από τα παλαιότερα τεύχη του περιοδικού. Η καταχώριση των περιεχομένων και των άρθρων πραγματοποιείται σε εθελοντική βάση και η πρώτη φάση της αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2010:

Προς το παρόν είναι διαθέσιμα τα περιεχόμενα και άρθρα από τα εξής τεύχη: 18 έως 34 και 58 έως και το τρέχων (102). Νέα δεδομένα προστίθενται σε μηνιαία βάση.

Τα περισσότερα άρθρα από τα έξι πιο πρόσφατα τεύχη δεν θα διατίθενται ηλεκτρονικά, καθώς η διάθεση των τευχών σε βιβλιοπωλεία και συνδρομητές είναι απολύτως αναγκαία για την έκδοση του περιοδικού.

Για να δείτε συνημμένα άρθρα σε μορφή pdf ή doc θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι χρήστες του δικτυακού τόπου. Η εγγραφή είναι ελεύθερη.

Αναζητήστε στο αρχείο: